Top Image

TMA-SKYDD SAFESTOP 180

SafeStop 180 TMA-Støtpute er utviklet for å gi maksimal beskyttelse for kolliderende kjøretøy, bergingsbil og sjåfør.

 

SafeStop 180 foldes sammen ved transport ved å vinkle systemet 180° fra sentrum av støtputen. Når støtputen er vinklet opp har den en høyde på 2,08.

Spesifikasjoner

SafeStop 180 er godkjent av Statens Vegvesen for bruk på det norske vegnettet.

Systemet er testet og godkjent i henhold til NCHRP 350 TL3 (100 km / t)

Safe stop 180 TMA fungerer også som beskyttelse mot støt i transportstilling. Dekselet er testet og godkjent i henhold til NCHRP 350 TL2 (70 km / t). For montering på eks. traktorgravere er disse egenskapene er viktige for å beskytte bilen og sjåføren mot kollisjoner selv under transport til og fra jobb.

Safe Stop TMA systemene er bygget sammen av ATA workshop med sitt eget design av elektriske og hydrauliske systemer. Kun komponenter av høy kvalitet er brukt, noe som gir en høy pålitelighet og lave driftskostnader.

Høy grad av gjenbruk.

Etter en kollisjon kan stålrammen og den bakre "slående plate" normalt brukes på nytt. Bare de skadde aluminiumsboksene løftes bort og erstattes med nye. Reparasjonen kan utføres av brukeren selv (vi gi opplæring) som gir minimal tid borte fra veien. ATA verksted har alltid alle TMA reservedeler på lager.

Endestykke

Den store støtputen på Safe Stopp TMA, 2360 mm bred og 750 mm høy, noe som gir bedre beskyttelse for bilen og sjåføren. TMA-vakt høyde over bakken i driftsmodus av hele 990 mm som forhindrer at den blir overkjørt av høye kjøretøyer som for eksempel SUVer eller lastebiler.

TEKNISKE SPESIFIKASJONER
Lengde
2,40m (transportstilling)
4,40m (nedfelt)
Høyde
2,08m (transportstilling)
1,27m (nedfelt)
Bredde
2,36m
Vekt
940kg